Green D’ sign

3D: Dream, Dare, Do!

Welkom op onze website!

Hier begint de eerste stap om uw droomtuin tot realiteit te brengen. Green D’sign is gespecialiseerd in ontwerpen en realiseren van uw droomtuin. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij uw ideeën omzetten in een schitterende tuin waar u heel lang van kan genieten.

Wij doen dit in drie globale stappen:

  1. Kennismaking.
  2. Ontwerp.
  3. Realisatie.

Via het menu item “Over Ons” vind u alle informatie die u nodig heeft om een weloverwogen keuze te maken voor het design van uw nieuwe tuin. Verder vind u op onze site tal van voorbeelden van onze eerder opgeleverde projecten.

Onder het menu ‘Diensten’ vind u de pagina ´Tuinontwerp´, hoe een ontwerp van een tuin verloopt. Hierbij staat uitgelegd met welke stappen wij komen tot een compleet ontwerp. Via het item ‘Werkwijze’ leest u alle stappen die benodigd zijn om samen met u de realisatie van uw droomtuin te verwezenlijken.

Via het contacten formulier kan u via de website een bericht voor ons achter laten, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. Uiteraard kan u ons ook bellen of mailen via de onderstaande contact gegevens.

Wij hopen snel van u te horen.

Hier ziet u enkele foto’s van enkele tuinen die wij reeds eerder hebben ontworpen en hebben laten aanleggen. Onder Menu, Voorbeelden vindt u een overzicht van onze recente projecten.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7


CONTACT INFORMATIE