Green D’ sign

3D: Dream, Dare, Do!

Werkwijze

Voor wij uw droomtuin gaan realiseren doorlopen wij samen een aantal stappen. In de onderstaande blokken vind u terug welke stappen dit zijn, en wat daarvan de inhoud is.

 

Kennismaking

Wij ontwerpen tuinen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij vinden een persoonlijk contact de basis voor het geven van vertrouwen. In een oriënterend gesprek kunnen we samen tot een passend ontwerp komen.

Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een onderhoudsvriendelijke tuin, een hele moderne tuin, of wilt u juist dat er altijd iets in bloei staat? Wij zorgen ervoor dat uw wensen centraal staan.

Wij voorzien uw gedachten en persoonlijke wensen van een goed onderbouwd advies. Bij de kennismaking gaan wij samen met u de tuin bekijken en opmeten zodat wij een nog beter beeld krijgen van uw wensen.

Offerte

Na het eerste gesprek ontvangt u van ons de offerte. Deze is gebaseerd op het aantal vierkante meters van uw perceel, exclusief de oppervlakte van het woonhuis of gebouw. De overeenstemming over de offerte kan voor een snelle afhandeling digitaal worden toegezegd of per post worden voorzien van een handtekening. Na dit akkoord zal direct worden gestart met het ontwerpen van uw droomtuin.

Tekening

U kunt kiezen voor een met de hand ontworpen tekening, deze is 2D. Ook kunt u kiezen voor een 2D en/of 3D tekening welke is ontworpen met de computer. Onze voorkeur gaat uit naar 3D, omdat u daarbij een veel gedetailleerder beeld krijgt van uw droomtuin.

Tweede gesprek

Als u kiest voor een met de computer ontworpen tekening, tonen wij u deze digitaal bij het tweede gesprek samen met 3D-beelden, zodat u een optimaal beeld krijgt van het ontwerp. Aan het einde van het tweede gesprek worden eventuele aanpassingen door gesproken. Hierna worden de bestanden tot dusver in PDF-formaat naar u toegestuurd zodat u er nog op uw gemak naar kunt kijken. De eventuele aanpassingen worden daarna aangepast in het ontwerp. Voor het aangepaste ontwerp komen wij nog een derde keer langs voor wij u het eindresultaat met bijbehorende plannen presenteren. Als u geen aanpassingen heeft bij het tweede gesprek vindt er geen derde gesprek plaats voor het eindresultaat.

Tekening

Bij het eindresultaat ontvangt u van ons de papieren tekening op schaal. Het formaat van de tekening is afhankelijk van de grootte van uw tuin. Ook ontvangt u een mapje met alle documenten. Hierin vindt u bijbehorende plannen bij uw tekening en de factuur. Als u kiest om de tuin door ons aan te leggen wordt in dit gesprek besproken wanneer de aanleg van start zal gaan.

Tuinaanleg

Wij werken nauw samen met hoveniersbedrijf van Hamond vof gevestigd in Gemonde. Samen met hen zorgen wij dat uw dromen worden omgezet in realiteit. Als u kiest om de tuinaanleg via ons te laten verlopen, krijgt u de begeleiding er gratis bij. Ook krijgt u 20 % korting op het ontwerp plus de bijbehorende plannen.

Voor meer informatie over het hoveniersbedrijf, ga naar www.vanhamondvof.nl

CONTACT INFORMATIE